Om oss

Om oss

Xoft er et selskap som leverer portalløsninger til foreninger og bedrifter som har behov for å kommunisere med sine medlemmer/ansatte/kunder. Vi har utviklet løsninger  for administrasjon av booking, kurs, havner, medlemmer/ansatte/brukere, regattagjennomføring og bevegelsessporing (tracking).

Xoft benytter de beste utviklingsverktøyene som er tilgjengelige til enhver tid. Dette for å redusere tid til markedet og dermed utviklingskostnadene.  All utvikling foregår i vårt utviklingssenter i Colombo på Sri Lanka med svært godt kvalifiserte medarbeidere.

Vi samarbeider tett med TimerGroup i Sverige som leverer bemanningssystemer og med Addovation i Norge som leverer ERP-produkter og tjenester.  TimerGroup og Addovation benytter Xofts utviklingssenter for utvikling/QA.

I Xoft er vi genuint opptatt av å sett oss inn i de forretningsområdene systemene skal dekke. Vi har jobbet med SW utvikling siden tidlig på 80 tallet innenfor mange forskjellige arkitekturer og forretningsområder. Lang erfaring fra utvikling av webbaserte løsninger. I 2015 brukes Xofts systemer av mer enn 100 000 personer hos et 20 talls kunder.

Kontakt oss


Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan Xoft kan bidra:

Daglig leder, Robert Nyhus: 92 22 45 25, rob@xoft.no

 Anders Kjersem: 90 53 51 60, anders@xoft.no

Per Erik Johansen: 90 52 86 68, per.erik@xoft.no